25/11/14

Μητροπολίτες «ευλογούνται» από μουσουλμάνο μάγο (Βίντεο σοκ)

Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μανώλη

Μα τι συμβαίνει με την Ουκρανική Εκκλησία και τους πέριξ αυτής; Ευλογείται, αγιάζεται και ενισχύεται από τις μαγικές ικανότητες, τα δαιμονικά φίλτρα και ελιξίρια Μουσουλμάνου Μάγου; Πρόκειται για τον Βλαδίμηρο (Σαμποντάν), Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας; Αδιανόητο! Θέλουμε κι ελπίζουμε πως όχι!!!
Τι έχουμε πάθει; Μας έχει εγκαταλείψει η Θεία Χάρις και παραφρονήσαμε; Δαιμονιστήκαμε;
Από τη μια βλέπουμε Πατριάρχες, Μητροπολίτες, ιερείς και Θεολόγους της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, να προσκυνούν τον αιρεσιάρχη Πάπα, να σπρώχνονται ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει την ευχή του, να του δηλώσει υποταγή και αναγνώριση, να φωτογραφηθεί μαζί του, από την άλλη να τιμούν και να δωρίζουν το Κοράνι αντί της Αγίας Γραφής, έπειτα Μητροπολίτες όπως ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Γερμανίας, να ευλογούνται και να αγιάζονται από παπικούς καρδιναλίους και τώρα να γινόμαστε μάρτυρες αυτού του ανοσιουργήματος;
Χριστέ μου, φύλαξον την ποίμνη Σου και μην επιτρέψεις την Εκκλησία σου να προδώσει την Πίστη που της ενεπιστεύθει η απέραντη Αγάπη Σου. Συγχώρεσέ μας Χριστέ μου και συνέτισέ μας να ακολουθούμε τις εντολές σου.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον κόπο τους στην μετάφραση και τους υπότιτλους  την κ. Μουτένκο Βικτωρία Αλεξάντροβα  και τον κ. Γεώργιο Κοσμίδη.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ