16/2/15

Λευκός Οίκος: Aποτρόπαια και άνανδρη η δολοφονία 21 Αιγυπτίων χριστιανών από τους Τζιχαντιστές

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα στυγερά εγκλήματα των τζιχαντιστών κατά της ανθρωπότητας προκαλούν διεθνή κατακραυγή και απέχθεια.

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε σήμερα την «αποτρόπαια και άνανδρη δολοφονία» 21 Αιγυπτίων στη Λιβύη από μαχητές που συνδέονται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και προέτρεψε για την ανεύρεση πολιτικής λύσης στις συγκρούσεις που μαστίζουν τη χώρα.

«Η απρόκλητη δολοφονία αθώων είναι η πιο πρόσφατη από τις πολλές μοχθηρές πράξεις που διαπράττονται από τρομοκράτες που συνδέονται με το ΙΚ κατά ανθρώπων της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας δεκάδων Αιγυπτίων στρατιωτών στο Σινά και η οποία ωθεί την περαιτέρω την συσπείρωση της διεθνούς κοινότητας κατά του ΙΚ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.

«Αυτή η αποτρόπαιη πράξη υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά την επιτακτική ανάγκη για πολιτική επίλυση των συγκρούσεων στη Λιβύη, από τις οποίες επωφελούνται τρομοκρατικές ομάδες όπως το ΙΚ», πρόσθεσε.

Την Κυριακή, το ΙΚ ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αποκεφαλισμός Αιγυπτίων χριστιανών από μέλη της οργάνωσης. Ο πρόεδρος της Αιγύπτου προειδοποίησε με αντίποινα για το στυγερό αυτό έγκλημα.

Οι χριστιανοί ανά την υφήλιο γίνονται για ακόμα μια φορά στόχος της εμμονής και της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας της νέας απειλής του δυτικού κόσμου που ονομάζεται Ισλάμ…
pentapostagma.gr