24/2/15

Περιληπτικά από το διαδύκτιο η ομιλία της Μarίne le pen στο πανεπιστήμιο της Οξφόρφης στις 5/2

''Πρέπει να ανακτήσουμε στη Γαλλία τον έλεγχο των συνόρων μας".
Αυτό το δόγμα της ελεύθερης κυκλοφορίας ανθρώπων και αγαθών είναι τόσο αγκυλωμένο στους εγκεφάλους των ηγετών της ΕΕ που η ιδέα και μόνο ελέγχου των εθνικών συνόρων θα θεωρηθεί σαν αίρεση.

Χωρίς σύνορα δεν υπάρχει κράτος,δεν υπάρχει ασφάλεια,δεν υπάρχει κυριαρχία,δεν υπάρχει ανεξαρτησία και τέκος δεν υπάρχει ελευθερία.
Αυτή η Ευρώπη θέλει να επαναπροσδιορίσει τα σύνορα τω εθνικών κρατών,τις κρατικές δομές,τα κατοχυρωμένα επαγγέλματά μας,τους νόμους και υποδύεται τον δικαστή,τον λογοκριτή,τον επιμελητή και τον φοροεισπράκτορα.Δεν πρέπει κάποιοι άπλυτοι τεχνοκράτες να ελέγχουν τη ζωή μας,ούτε θα αφήσουμε το μέλλον των παιδιών μας στους αποστόλους της αναγκαστικής ομοσπονδιοποίησης.

Σήμερα οι λαοί λαχταρούν την ελευθερία που είχαν να παίρνουν την μοίρα στα χέρια τους και να αποφασίζουν μόμοι τους τι είναι καλό για το αύριο.
Τι σημαίνει πολιτική κυριαρχία χωρίς οικονομική κυριαρχία;κουράστηκαν πιά να είναι μαριονέτες των τεχνοκρατών των Βρυξελλών η των τραπεζιτών της Φρανκφούρτης,κουράστηκαν πιά να τους δίνουν διαταγές,να τους κάνουν μαθήματα και να τους τιμωρούν.....η Ευρώπη βράζει,φλέγεται,και αυτοί οι φλεγόμενοι ευρωπαίοι θα σας κάνουν κάποια στιγμή να φοβόσαστε για τον χειρότερο εφιάλτη σας που έρχεται χαρτογιακάδες''.

Είπε και άλλα για τους ισλαμιστές,για την συνθήκη σέγκεν,για την τουρκία,για την Ελλάδα κ.λ.π.και έκλεισε με το σύνθημα-που πρέπει να είναι και σύνθημα όλων μας-

ΖΉΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.


(Εστάλη από αναγνώστη)

eleftheroiellines.blogspot.gr