22/2/15

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στηρίζει την Ελληνική κυβέρνηση

Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2015
 
Φίλες και φίλοι του Συνδέσμου,

 Στις 24 Ιανουαρίου 2015 κανείς Έλληνας δεν μπορούσε να φαντασθεί σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα – λίγα μόνο 24ωρα χρειάστηκαν - ώστε ο Ελληνικός Λαός να συμπαρίσταται  στον αγώνα που δίνει ο σημερινός κυβερνητικός συνασπισμός με τη μεγαλύτερη αποδοχή που γνώρισε ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση σε όλη την μεταπολίτευση. Σε λιγότερο από ένα μήνα από την διεξαγωγή των εκλογών , με ελάχιστη παραγωγή κυβερνητικού έργου, η Κυβέρνηση σαρώνει στις λαϊκές μάζες. Η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς στο σημερινό Πρωθυπουργό. Πρόκειται για γνήσια και ειλικρινή εμπιστοσύνη; Όχι . Κάθε συνετός και ακομμάτιστος πατριώτης Έλληνας εύχεται και ελπίζει η σημερινή Κυβέρνηση να τα καταφέρει. Αλλά στην πραγματικότητα είναι επιφυλακτικός για τις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα της . Αναμένει. Οι λεονταρισμοί και οι λεκτικές ατάκες είναι καλές όταν συνοδεύονται από την ανάλογη ισχύ. Η  φραστική αναμέτρηση- όσο επιτυχής και αν είναι-  από μόνη της δεν εξασφαλίζει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα το οποίο είναι η σίγουρη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και η σταδιακή ανάκαμψή της. Παράλληλα η εντονότατη απόκλιση  από τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα της δημόσιας εικόνας και συμπεριφοράς πολλών κυβερνητικών στελεχών με τις ενδυματολογικές τους  προτιμήσεις προκαλεί σκεπτικισμό και πάντως δεν ωφελεί την εθνική μας υπόθεση. Ομοιάζουν με πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες οι οποίοι στο ντεμπούτο τους προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με προκλητικές και παράδοξες εμφανίσεις. Αλλά οι υπουργοί της Ελλάδος δεν είναι αστέρες του θεάματος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό τόσο πιο ωφέλιμοι στον τόπο τους θα είναι.      

 Γιατί όμως διαπιστώθηκε αυτή η πρωτοφανής, ταχύτατη, εντυπωσιακή και διάχυτη σε όλη την κοινωνία λαϊκή στήριξη προς μια Κυβέρνηση η οποία δεν έχει φέρει ακόμη κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα; Με τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της και μόνο έχει αποσπάσει τη θερμή υποστήριξη του Ελληνικού Λαού. Ο λόγος δεν είναι ότι οι Έλληνες έγιναν αριστεροί επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ούτε επίσης έγιναν Ναζί επειδή ψήφισαν Χ.Α. Η απόγνωση εξ’ αιτίας της βαθιάς αποστροφής τους προς την μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε την τελευταία πενταετία και οι συνέπειες της είναι οι πραγματικοί λόγοι.

  Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου) από το 2009  προκάλεσαν την απέχθεια του Ελληνικού Λαού. Στηρίχθηκαν από την αρχή μέχρι πρόσφατα σε εκβιαστικές και εκφοβιστικές  πολιτικές . Μνημόνιο ή χρεωκοπία. Και ταπείνωσαν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό. Ο κος Βενιζέλος , ως υπουργός οικονομικών εκραύγαζε με σπαρακτικό τρόπο από του βήματος της Βουλής : « Ψηφίστε αλλιώς αύριο δεν θα έχετε ούτε καύσιμα ούτε γάλα για τα παιδιά ας». Πρόβαλαν ως πολιτική επιλογή τη  θυσία του ελάσσονος προκειμένου  να διατηρηθεί το μείζον. Σωστή πολιτική. Αλλά ποιο είναι το έλασσον και ποιο το μείζον; Έλασσον ήταν οι χιλιάδες αυτοκτονιών συμπατριωτών μας; Η καταστροφή του μέλλοντος, τουλάχιστον της σημερινής νέας γενιάς; Αν όχι και των επομένων; Η ανελέητη φορολογική επίθεση κατά της μεσαίας ελληνικής τάξης η οποία παρήγαγε στον τόπο μας τον πλούτο και τον πολιτισμό; Η απίθανη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος των μισθωτών και συνταξιούχων με την αναμενόμενη οσονούπω κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων; Και μείζον τι ήταν; Η διάσωση του τραπεζικού συστήματος σε βάρος του Λαού; Η εξασφάλιση της ελληνικής οικονομικής ελίτ διαπλεκόμενης με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή; Η εξασφάλιση των ευρωπαίων ιδιωτών δανειστών με την μεταβίβαση του ελληνικού δημοσίου χρέους από ιδιωτικό σε διακρατικό; Ή μήπως η εκμηδένιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Χώρας; Η πολιτική αυτή του ψεύδους και της εξαπάτησης των πολιτών με σημαιοφόρο τον κο Σαμαρά και της πολιτικής του εκβιασμού και του φόβου με παραστάτη τον κο Βενιζέλο ώθησαν το εκλογικό σώμα να εμπιστευθεί με την ψήφο του μια κυβέρνηση αριστεράς. Αλλά και οι αμέσως μετεκλογικές προσωπικές συμπεριφορές του πρώην πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά, που φανέρωσαν την μικρότητα και τα κόμπλεξ του, εκτίναξαν την λαϊκή συμπάθεια προς το πρόσωπο του κυρίου Αλέξη Τσίπρα. Γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι ευαίσθητος λαός και δεν επικροτεί ποτέ την αλαζονεία και την έπαρση .

 Χρειάσθηκε ελάχιστος χρόνος και η εκφορά πατριωτικού και συναισθηματικού  λόγου εκ μέρους του Πρωθυπουργού της Χώρας για να δημιουργηθεί η ελπίδα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες . Γιατί είχαν απόλυτη ανάγκη να αισθανθούν και πάλι την προσμονή του ελπιδοφόρου αυριανού ξημερώματος. Να ανορθωθεί μέσα τους το πατριωτικό φρόνημά τους.  Στοιχεία απαραίτητα για να ζήσει ένας λαός και που του είχαν στερήσει οι Σαμαροβενιζέλοι και οι συν αυτοίς.   

Σήμερα η Ελληνική Κυβέρνηση δίδει έναν αγώνα. Δεν γνωρίζουμε σε βάθος το ενδεχόμενο πλαίσιο προηγουμένων συμφωνιών μεταξύ του κυρίου Τσίπρα και των αφανών δυνάμεων που ελέγχουν  τις τύχες της Ευρώπης όπως διαμορφώθηκε μετά τον Β΄ΠΠ και μετά τις συμφωνίες του 1990. Αλλά είμεθα όλοι μαζί του και ευχόμεθα την ευόδωση των προσπαθειών του προς όφελος της Πατρίδος .

 Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, από της ιδρύσεως του το 2011, είχε προτάξει ως εθνική πολιτική την έγερση  πατριωτικών ηγεσιών οι οποίες θα όρθωναν το ελληνικό ανάστημα και θα τερμάτιζαν την μνημονιακή πολιτική όχι μόνο ως αντιλαϊκή πολιτική αλλά και ως αντεθνική πολιτική. Θα διασφάλιζαν το λαϊκό και εθνικό συμφέρον. Αδιάφορο ποιο χαρακτηριστικό του ξεπερασμένου πολιτικού φάσματος θα είχαν. Δεξιές  ή αριστερές ηγεσίες. Σήμερα αυτό το οποίο διακήρυξε και ήλπισε ο ΣΕΕ γίνεται πράξη στην Ελλάδα από μια Κυβέρνηση ουσιαστικά της  αριστεράς! Παρά τη κοινοβουλευτική στήριξη και από ένα άλλο  μικρότερο κόμμα.  Δεν έχουμε κανένα δισταγμό να επικροτήσουμε, να επαινέσουμε και να στηρίξουμε την οικονομική και κοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης.

Αν όμως αύριο η εξέλιξη των πραγμάτων αποδείξει ότι η κυβέρνηση αυτή ήρθε για να εκτελέσει ένα σχέδιο σε βάρος του Ελληνικού Έθνους , με τη διάσωση κάποιας σχετικής ευημερίας του Λαού θυσιάζοντας μείζονα εθνικά θέματα σε μια ενδεχόμενη γεωπολιτική ανακατάταξη στα Βαλκάνια και στη ΝΑ Μεσόγειο,  τότε θα έχει αποδειχθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι διαδικασίες στη Χώρα μας δεν έχουν καμία αξία και κανένα όφελος . Η Ευρωζώνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ευρύτερες συμμαχίες και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αδιακρίτως κομμάτων, είναι το προκάλυμμα των εχθρών της Ελλάδος . Και τότε τον λόγο θα έχει ο ίδιος ο Λαός, ο οποίος θα αναζητήσει τις πραγματικές εθνικές δυνάμεις της Πατρίδος. 
                                                                                                                                                                                                    Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
                                                                                                                                                                                                                                                                  Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2015
Οι Έλληνες εκλογείς στις εθνικές εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου 2015, στην πραγματικότητα, με την ψήφο τους αποδοκίμασαν την πολιτική που ακολούθησε η παρελθούσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί αναγνώριση της θολής και ακαθόριστης ακόμη πολιτικής που θα τηρήσει. Είναι τιμωρητική ψήφος , όπως είναι συχνά η ψήφος του Ελληνικού Λαού, όχι μόνο προς τα κόμματα αλλά και προς τα  πρόσωπα των κομματικών ηγεσιών.

Οι ευχές όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων, ανεξαρτήτως αν εψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, συνοδεύουν την νέα κυβέρνηση της Χώρας και προσωπικά τον Πρωθυπουργό κο Αλέξη Τσίπρα. Διότι οι Έλληνες ενδιαφέρονται για το καλό της Πατρίδος τους και όχι για την τύχη των κομμάτων .

 Την ευφορία όμως των φιλολαϊκών εξαγγελιών του πρώτου  κυβερνητικού 24ώρου διαδέχθηκαν οι πρώτες επίσης αντιδράσεις των ευαίσθητων και ανεξέλεγκτων δεικτών της οικονομίας. Το Χρηματιστήριο Αθηνών βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση με συνακόλουθη την απώλεια 19 δις ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα spread εκτοξεύτηκαν εκ νέου  και οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων ξεπερνούν τα  17,5%. Αποδόσεις της δεκαετίας του 1980 που επισώρευσαν τα σημερινά υπέρογκα δάνεια. Πραγματικότητα  που προοιωνίζει το σκληρό και αντιφατικό  περιβάλλον στο οποίο η νέα Κυβέρνηση θα κληθεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Ταυτόχρονα δηλώνει και το μέτρο των  ικανοτήτων που έχει η Κυβέρνηση αυτή να διαχειριστεί τις απρόβλεπτες καταστάσεις.

 Η διακηρυγμένη αθεΐα του συνόλου των μελών της Κυβέρνησης προερχομένων από τον ΣΥΡΙΖΑ και η ενδυματολογική εικόνα που παρουσίασαν κατά την ορκωμοσία τους,  σε συνδυασμό με την κυβερνητική απειρία τους, προκαλούν σκεπτικισμό και ανησυχία  στην τεράστια συντηρητική μερίδα των Ελλήνων πολιτών για την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διακυβέρνησης του Κράτους και στην καλλιέργεια κλίματος αξιοπιστίας της Χώρας μας προς τους ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους μας  αλλά και της εμπιστοσύνης του  Λαού.

Ευχές σήμερα προς όλους, αλλά η  επιφυλακτική αναμονή είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί  στις λαϊκές μάζες.
Κάθε επιτυχία της Κυβέρνησης αυτής θα πιστώνεται στον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε όμως αποτυχία της θα χρεώνεται στην  πρώην συγκυβέρνηση του Σαμαρά –Βενιζέλου η οποία με την αντιλαϊκή πολιτική της, την αλαζονεία της, την αναλγησία της, την συστηματική εξαπάτηση και τα συνεχή ψεύδη της έσπρωξε το απογοητευμένο εκλογικό σώμα να εμπιστευθεί με την ψήφο του τους άθεους και τους πρώην Κνίτες μη βρίσκοντας αλλού ελπίδα.

Η διάλυση των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα είναι η τελευταία έντιμη πράξη τους προς την Χώρα  ώστε να ανασυνταχθούν οι πολιτικές δυνάμεις της συντηρητικής πλειοψηφίας του Λαού. Αν συνεχίσουν την κομματική τους εμμονή στα διεφθαρμένα και άθλια κόμματά τους θα είναι υπεύθυνοι αυτοί για ότι κακό ξημερώσει στον τόπο μας και όχι οι αλλοπρόσαλλες «συνιστώσες»  του ΣΥΡΙΖΑ τις οποίες ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έφεραν στην εξουσία.

                                             Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25Ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015                                                                                                                                                            Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2015  
Φίλες και φίλοι του Συνδέσμου,
 Έκπληκτος ο Ελληνικός Λαός παρακολούθησε τον απίστευτο ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος κατά το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας των ψηφοδελτίων των επαγγελματικών κομμάτων προς τις εκλογές. Η άνευ προηγουμένου γελοιότητα των υποψηφίων ως πολιτικών αλλά και ως προσωπικοτήτων και το ατέλειωτο παζάρι για ένα κάθισμα στο κοινοβούλιο έδειξαν για μια ακόμη φορά την βαθιά κρίση που βρίσκεται όχι μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Είναι αποτυχημένη κάθε προσπάθεια περιγραφής της νοσηρότητας που εμφάνισαν οι στρατιές των πολιτικάντηδων και οι ηγεσίες των κομμάτων  διότι δεν υπάρχουν λέξεις και νοήματα. Μία μόνο αίσθηση προκλήθηκε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες. Της απερίγραπτης αηδίας. Αλλά και της θλίψης διότι πλείστοι αγνοί και μαχητές μέχρι τώρα πατριώτες υπέκυψαν στις κομματικές σειρήνες και δηλητηρίασαν τους αγώνες τους βάζοντας το όνομά τους στα δυσώδη ψηφοδέλτια.

Μοναδικό κίνητρο πολιτικής δράσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτευομένων στην Ελλάδα απεδείχθη ότι είναι η εκλογή τους. Εκλογή  με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόμμα με σκοπό την ικανοποίηση των βιοποριστικών τους αναγκών. Αυτό επιβεβαιώνει την ορθότητα των ισχυρισμών  του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ο οποίος διακήρυξε την ήττα και τον θάνατο των δήθεν πολιτικών ιδεολογιών και αρνήθηκε να αυτοπροσδιοριστεί στο ξεπερασμένο φάσμα αριστερά - δεξιά .Από τον αναχρονιστικό εθνικισμό μέχρι τον σοσιαλισμό και τους κωμικούς εκπροσώπους του αλλά και τη νοσταλγία της επανάστασης του προλεταριάτου, μόνο φαιδρά μειδιάματα προκαλούνται σε κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη. Τα περί πολιτικών ιδεολογιών είναι αστειότητες. Οι πολιτικές ιδεολογίες δεν εξυπηρετούν τίποτα άλλο παρά τον διχασμό των πολιτών που παράγει ψηφοθηρικούς καρπούς. Η εικόνα των σημερινών πολιτικών κομμάτων δικαιώνει τον σκοπό που έθεσε ο Σύνδεσμος από την ίδρυσή του . Την διάλυση των φαύλων κομμάτων και την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος με την εμφάνιση νέων κομμάτων και νέων προσώπων μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.Με πολιτικό γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Σήμερα, πέραν πάσης αμφιβολίας, διαπιστώνεται από κάθε συνετή φωνή ως εθνική αναγκαιότητα.  Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που απέκτησε τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στις λαϊκές μάζες, ίσως σε όλη τη διάρκεια του νεοελληνικού κράτους, διαλύεται. Με νομοτελειακή συνέχεια θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία. Άκρως διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας , υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και για το φοβερό μέλλον που αναμένει τις επόμενες γενιές.

Απέναντι σ΄αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, που τη σκεπάζει το απέραντο σύννεφο της ανθρώπινης ιδιοτέλειας, στις 25 Ιανουαρίου 2015, καλούνται οι Έλληνες εκλογείς να εκλέξουν δήθεν τους «εκπροσώπους» τους . Στην ουσία καλούνται να συμπράξουν στο έγκλημα κατά της Πατρίδος. Τι να εκλέξουν και μεταξύ ποίων να εκφράσουν την προτίμησή τους; Με ένα αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα που  εξαιρεί την αποχή , την λευκή και άκυρη ψήφο, που αφήνει απέξω από την κατανομή των εδρών τα κόμματα που βρίσκονται κάτω του 3% και που χαρίζει, κατά εξοργιστικό τρόπο, 50 έδρες στο κόμμα που πλειοψηφεί, ασχέτως ποσοστού του, για ποια δημοκρατία ομιλούμε; Στην πραγματικότητα τα κόμματα που θα συγκεντρώσουν ποσοστό 50% του εκλογικού σώματος , ίσως και λιγότερο, θα μοιραστούν 300 έδρες. Με ποία λογική έχουν  ψηφίσει αυτόν τον αισχρό νόμο τα κόμματα του περιβόητου « συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου»; Με τη λογική της συμφωνίας κυρίων. Το 2007 η ΝΔ, το 2009 το ΠΑΣΟΚ, το 2012 η ΝΔ και το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ ή νέο ΠΑΣΟΚ. Μία σου και μία μου. Όταν όμως ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος δεν επιθυμεί να προσέλθει στις κάλπες  με ποιο δικαίωμα μοιράζονται 300 έδρες; Ο Σύνδεσμος πρότεινε νέο εκλογικό σύστημα με κυμαινόμενο αριθμό βουλευτών ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του Λαού. Αλλά αυτό φυσικά δεν εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα διότι του στερεί τη δυνατότητα να συναλλάσσεται και  να υπόσχεται απολαβές , χρήματα και προνόμια.

  Ο Σύνδεσμος, με το δικαίωμα που του έδωσαν 2 φορές με την ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες σε εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, απευθύνεται στους φίλους του αλλά και σε κάθε πολίτη που σήμερα βρίσκεται κυρίως απέναντι στη συνείδησή του και ερωτά τι να ψηφίσει;  Προτείνουμε  την αποχή από τις κάλπες.

Έλληνες συμπατριώτες ζούμε σε μια εποχή που στην Πατρίδα μας ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε πλήρη ανυποληψία και κάθε έννοια δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας έχει καταρρεύσει. Κυβερνά ένα διεφθαρμένο και χαμηλού επιπέδου  πολιτικό σύστημα που κάθε βράδυ στα τηλεοπτικά παράθυρα, με τις δήθεν πολιτικές του αντιπαραθέσεις, προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ώστε να προσέλθουν στις κάλπες.

Στις 25 Ιανουαρίου μείνετε μακριά από τις κάλπες. Μη πλησιάσετε τα εκλογικά τμήματα. Εκεί πεθαίνει η Ελλάδα. Με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας συμπράττετε στη συνέχιση του εγκλήματος και στο μαρασμό της ελληνικής νεολαίας. Μη δίνετε με τη ψήφο σας τη « δημοκρατική νομιμοποίηση» σ’ αυτούς που κατέστρεψαν την Πατρίδα και στα ποικιλώνυμα δόλια φερέφωνά τους. Η συνταγματική επιταγή της υποχρεωτικότητας της ψήφου αποτελεί ξεπερασμένο εκβιασμό προς τους πολίτες.

Αγαπητέ φίλε και φίλη,
  Η αποχή από την κάλπη δεν λύνει το πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος . Λύνει όμως το πρόβλημα της συνείδησής σου .Μείνε υπερήφανος και πραγματικά ελεύθερος. Μη συνδέεσαι ψυχικά με τους ολετήρες παίρνοντας στα χέρια σου τα μολυσμένα ψηφοδέλτια τους. Θα έρθει η ώρα που η Πατρίδα θα χρειαστεί τις τίμιες, αληθινά δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις και πρέπει να είσαι παρών όταν σε καλέσει . Απαλλαγμένος και λυτρωμένος από τις κομματικές σου εξαρτήσεις.
  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, μοναδική περίπτωση πολιτικού κόμματος σε όλη τη μεταπολίτευση που ιδρύθηκε από πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών, κατόρθωσε να συμμετάσχει 2 φορές σε εκλογές χωρίς καμιά οικονομική υποστήριξη. Προετοιμάζεται και θα είναι παρών και στην επόμενη εκλογική μάχη χάριν της Πατρίδος και μόνο.
                                                                                                                                                           Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο
syndesmosee.org