23/8/15

Ο υποκριτής "λαθρολάγνος"

ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
-Ότι αυτοί οι άνθρωποι  αναγκάζονται να θαλασσοπνίγονται γιατί αυτός είναι υπάκουος νεοταξίτης..
-Ότι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων χάνουν την εργασία τους Έλληνες..
-Ότι  αυτούς τους  άνθρωπους τους εκμεταλεύονται οι εργοδότες βάζοντας τους να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες χωρίς κανένα δικαίωμα για να πλουτίζουν τα αφεντικά αυτών που ψηφίζει..
- Ότι αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να γίνουν κλέφτες και εγκληματίες αφού είναι εγκλωβισμένοι εξαιτίας των αποφάσεων των αφεντικών του σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει εργασία και αξιοπρεπή διαβίωση..
-Ότι οι " Έλληνες αναγκάζονται να γίνουν "ρατσιστές" όταν αυτός ο καλοβολεμένος υποκριτής  φροντίζει οι αρχές να τους διώξουν από την  "πλούσια" περιοχή του..

Φαρισαίε υποκριτή καλοβολεμένε
-Θα είχες άλλη άποψη αν αυτοί γίνονταν αιτία να χάσεις εσύ και όχι άλλοι  "κακομοίρησες" για σένα την δουλειά σου
-Που ενώ λες ότι ψηφίζεις "προοδευτικά" ο ό ίδιος δεν θα δεχόσουν να ζήσεις κοντά τους και τα παιδιά σου να πάνε σχολείο σε περιοχές που κυριαρχούν τα δικά τους παιδιά..

Νεοταξίτικε  καλοβολεμένε Λαθρολάγνε ξέρεις ότι στη πραγματικότητα  σε ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός σου γι' αυτό νομίζεις ότι  παριστάνοντας το δήθεν φιλάνθρωπο  θα αισθανθείς  και εσύ λιγάκι άνθρωπος

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ  ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.. 


-ΘΑ ΜΑΧΟΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ
-ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2"  ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Υ.Γ Το άρθρο δεν αναφέρεται σε ηλίθιους και αγράμματους που υποστηρίζουν το φαινόμενο γιατί απλώς δεν καταλάβαιναν και δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις του φαινομένου στην κοινωνία και οικονομία της Χώρας.