12/9/15

Απέχουμε συνειδητά,από τις στημένες εκλογές της καταστροφής,της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Για άλλη μια φορά δεν έγινε εφικτό να συμμετάσχει στις εκλογές ενωμένος συνασπισμός ορθόδοξων πατριωτικών κινημάτων

Το κολπάκι "ψηφίστε το λιγότερο χειρότερο" είναι ξεπερασμένο και  δεν περνάει πια αφού αυτοί που θα βγούν και θα σχηματίσουν κυβέρνηση θα εκτελέσουν ότι λέει το απεχθές 3ο μνημόνιο (έπονται και άλλά) και οι νεοταξικοί μισάνθρωποι συντάκτες αυτού..

Aλήθεια δε βρέθηκε ένας έντιμος πολιτικός να πει την αλήθεια, δηλαδή ότι πλέον οι πολιτικοί μας δεν κυβερνάν την χώρα ούτε κατά το ελάχιστο,γι' αυτό άλλωστε δεν έχουν κανένα νόημα οι εκλογές αυτές πέραν για να μάθουμε πάλι ποιοι θα είναι οι 300 καραγκιόζηδες που  θα τα κονομάνε εις βάρος πάντα του λαού και του Έθνους.

Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα υπηρετούν το αποδεδειγμένα σατανικό παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Προσκυνημένα πλήρως εκτελούν απλώς εντολές.Οι εκλόγες αυτή τη φορά προκηρύχθηκαν με στόχο τη συγκυβέρνηση των 2 μεγάλων κομμάτων (πιθανώς με άγνωστο πρωθυπυργό).
Ετσι ώστε εφαρμόζοντας τα μέτρα του μνημονίου που ψήφισε ο κύριος Τσίπρας και οι λοιποί να εφαρμοστούν χωρίς καμία ουσιαστική πολιτική αντίδραση.

Άλλωστα τα πληρωμένα ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς ψέμματα που τα χάφτει εύκολα ο τηλεθεατής (είτε επειδή είναι ανόητος είτε για τι νομίζει ότι αυτό τον συμφέρει,δηλαδή να παριστάνει τον ηλίθιο).

Αλήθεια από αυτά τα περίφημα debate τι περιμένουν από τους πολιτικούς οι πολίτες όταν οι ίδιοι (οι πολιτικοί) τους έλεγαν συνεχώς ψέματα και τους έδιναν συνεχώς υποσχέσεις που δεν πραγματοποίησαν ποτέ,να τους πουν τώρα την αλήθεια; εδώ ταιριάζει  πάλι (η είναι ανόητοι ή νομίζουν ότι αυτό τους συμφέρει,δηλαδή να παριστάνουν τους ηλίθιους).
Τα λεγόμενα αντισυστημικά κόμματα (που δεν είναι αλλά απλώς αντισυμβατικά) είτε με την αθεία τους είτε με τον νεοπαγανισμό τους και τις θεωρίες βίας και μίσους που υπηρετούν  καθιστούν αδύνατη την επιλογή για τον σοβαρό και συνειδητό Ορθόδοξο Χριστιανό.
(Για του ώψιμους παριστάνοντες τους χριστιανούς πολιτικούς δεν έχεις απλά παρά να κοιτάξεις την ιστορία τους για να μάθεις που πιστεύουν πραγματικά και μάλιστα με ντοκουμέντα).
Φυσικά ο κυρίαρχος διάβολος (του κόσμου τούτου) έχει πολλά πλοκάμια,εν προκειμένω πλοκάμια αυτού εκτός των συστημικών κομμάτων αποτελούν και οι λεγόμενοι "αντισυστημικοί του κοινοβουλίου".

Άλλωστε εδώ που φτάσαμε  από τις πολιτικές  που εφαρμόστηκαν από τις  ξενόδουλες κυβερνήσεις μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο και την σπατάλη της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης  όπως εξηγήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας και ισχύει και για τη χώρα μας η οποία μάλιστα εξαιτίας των πολιτικών της έγινε το πειραματόζωο της νέας τάξης:

Καμία ουσιαστική άμυνα δεν μπορεί να προκληθεί τώρα ολόκληρη η Δύση βρίσκεται υπό την κυριαρχία του σκότους, μόνη ελπίδα του ηθικού κόσμου η Ρωσία του Πούτιν

Αν και εμείς προτείνουμε ανοιχτά την αποχή από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 (τις στημένες εκλογές της  καταστροφής) και την πλήρη απαξίωση στο σατανικό και αντιδημοκρατικό συστημά τους θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι για εκείνους που θεωρούν ότι πρέπει για οποιονδήποτε λόγο αυτοί κρίνουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, μόνη επιλογή για τον Αληθινό Έλληνα Ορθόδοξο Πατριώτη αποτελεί η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια.
Άλλη επιλογή για τον πραγματικά χριστιανό δεν υπάρχει...
Όμως η καλύτερη επιλογή παραμένει η ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές του ΑΙΣΧΟΥΣ... 
Γ.Π
Rafail.org