8/10/15

ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - Οι Κινέζικοι «κόκκοι άμμου» έστειλαν Αεροπλανοφόρο στη Συρία

Άγιος Παΐσιος: «…Όσοι οι κόκκοι της άμμου θα είναι οι σύμμαχοι της Ρωσίας…»
 
Πριν απο 20 χρόνια όλοι είχαν την Ρωσία τελειωμένη. 


 Όπως γράφαμε μόνο στο hellasforce πέρυσι από τις 11 Ιουλίου 2014
«Ολοι περίμεναν το περασμένο Φεβρουάριο τον Πούτιν να επέμβει ανοικτά στην Ουκρανία όπως είχε κάνει στην Γεωργία.

Αλλά έτσι θα έχανε και την νομιμοποιήση της αυτοδιάθεσης που απολαμβάνει σήμερα η Ταυρίδα αλλά και τους Ουκρανούς δημοκρατικούς πολίτες που στενάζουν κάτω από τους Νεοναζί της Ουκρανικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν βαθείς ιστορικούς δεσμούς που χρονολογούνται από τους Ρως του Κιέβου γιατι να τους σπάσει τώρα ανεπιστρεπτι λόγω μονον των Νεοναζί;»
Ο Πούτιν δεν έπεσε τότε στην παγίδα γιατί γνώριζε ότι ο πραγματικός εχθρός θα έρθει από τον Νότο, όπως και έγινε με τον ISIS σε Συρία, Κουρδιστάν και Ιρακ.

Θέμα ημερών είναι πλέον η πλήρης εμπλοκή του κινεζικού στρατού στο πλευρό των Συριακών και Ρωσικών δυνάμεων, κατά των ισλαμοφασιστών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κλιμάκια των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων βρίσκονται ήδη σε Λαττάκεια και Δαμασκό, ενώ οι επιτελείς πληροφοριών ετοιμάζουν το εδαφος για την στρατιωτική δράση που θα ξεκινησει με αεροπορικούς βομβαρδισμούς.
Τα πολεμικά Shenyang J-15 είναι ήδη στο αεροπλανοφόρο Liaoning-CV-16 που βρίσκεται ανοιχτά της Συρίας και αναμένει το πράσινο φως. Εξαιρετικά σημαντική είναι η συμφωνία που σύναψε η Κίνα με το Πακιστάν που προβλέπει νόμιμη στρατιωτική παρουσία στην χώρα αλλά και διέλευση στρατιωτικών δυνάμεων εαν χρειαστεί.
Οι απανωτές επιθέσεις ισλαμοφασιστών σε άμαχους Χαν, κάνουν τον κινέζικο λαό να απαιτεί πλέον την δυναμική εμπλοκή και εκτός συνόρων.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
hellasforce.com