11/1/16

Ανάρτηση φωτιά της Σ. Χειλαδάκη: «Θα σας βιάζουμε γιατί… έτσι σας αξίζει!»

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας είναι η αρχή και το μέλλον προβλέπεται μάλλον δυσοίωνο για μια κυριολεκτικά “κοιμώμενη» Ευρώπη. Ο «προοδευτισμός» της διαστροφής και της ηλιθιότητας, θα τα βρει πολύ σκούρα και θα προσγειωθεί ανώμαλα απέναντι σε ένα αυταρχικό και βίαιο Ισλάμ που το άφησαν σαν φίδι να εκτραφεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αύριο θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω.

Αυτό που δεν επισημαίνουν τα περισσότερα άρθρα τα οποία αναφέρονται σε περιστατικά βίας λαθρομεταναστών, είναι ότι η Πρωτοχρονιά δεν είναι η μοναδική μέρα στην οποία διενεργείται πλήθος τέτοιων επιθέσεων. Αυτές λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα σε εκατοντάδες πόλεις και αποκρύβονται από τα ΜΜΕ σαν να μην υπάρχουν.

Η αστυνομία συγκεκριμένα στη Γερμανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορεί να προστατέψει τους ίδιους τους πολίτες της πλέον, διότι είναι πολύ απασχολημένη με το να… “νταντεύουν» τους μετανάστες της Μέρκελ που ζητούν άσυλο και φτάνουν καθημερινώς προκαλώντας προβλήματα σε άλλα σημεία των πόλεων.

Στις γυναίκες πλέον δίνεται συμβουλή να μην βγαίνουν μόνες τους έξω τη νύχτα μετά από επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Σουηδία, Φιλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ