26/3/16

Καλές οι παρελάσεις αλλά ο στρατός είναι για να φυλάει τα σύνορα - Δημόσιοι υπάλληλοι πολιτικοί και στρατιωτικοί

Καλές είναι οι παρελάσεις αλλά ο κύριος ρόλος των ενόπλων δυνάμεων είναι να φυλάει τα σύνορα της πατρίδας

Οι παρελάσεις γίνονται για τονώσουν το εθνικό φρόνιμα του λαού αλλά και να δείξουν στους επίδοξους "εισβολείς" την μαχητικότητα και την ικανότητα τους


Σήμερα όμως τα σύνορα δεν φυλάσσονται,όποιος θέλει από όποια χώρα θέλει μπορεί να τα περάσει και να γυρνά ελεύθερος στην πατρίδα μας.


Η κυβέρνηση έχει βρει το πρόσχημα που ήθελε για να διαλύσει τη χώρα όπως σχεδίαζε, με τους πρόσφυγες που αποτελούν μια μικρή μειοψηφία από αυτούς που περνάνε κατά χιλιάδες τα σύνορα μας.

Θυμηθείτε συνθήματα τύπου δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι λαθραία τσιγάρα υπάρχουν,όλοι οι μετανάστες νόμιμοι,υγεία για όλους κ.α ανοησίες που ακόμα και το πιο πλούσιο κράτος του κόσμου δεν θα διακύρειτε γιατί ούτως ή άλλως εκτός από το οικονομικό έξισου τεράστιο πρόβλημα-για έμας τους Έλληνες - στόχος γι' αυτούς είναι η αλλοίωση του πληθυσμού και η δημιουργία πολιτισμικού κράτους. 

Από την άλλη οι στρατιωτικοί  δεν εκπληρώνουν την αποστολή τους δηλάδη να κάνουν πράξη αυτό που ορκίστηκαν, να φυλάσουν τα σύνορα της Πατρίδας μας.

Όσο για το επιχείρημα ότι δέχονται εντολές από τους πολιτικούς εφόσον αυτές έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έχουν ορκιστεί και υποχρεούνται να πράτουν και εφόσον δεν αντιδρούν μπορούν τουλάχιστον και ωφείλουν να παραιτηθούν από τις μεγάλες στολές και τις μεγάλες καρέκλες!

Φανταστείτε να ζούσαν οι Πλαστήρας και Παπάγος...
Μακάρι να μπορούσαν να αναστηθούν...!!!
Γ.Π.
Rafail.org