26/3/16

Κινδυνεύουμε - ΔΕΙΤΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Ιστορίες που συγκλονίζουν για την παιδεραστία στο Ισλάμ - Σύρια προειδοποιεί τους Έλληνες

Δεν έχουν τελειωμό τα βίντεο που προειδοποιούν για την λαίλαπα του Ισλάμ που κατακλύζει την χώρα μας και ήδη έχουμε αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων στην δημόσια τηλεόραση και ισλαμικές μαντήλες στις παρελάσεις, ενώ σε περιοχές διαμονής «μεταναστών» οπαδών του Μωαμεθανισμού, υπάρχουν οι πρώτες διαμαρτυρίες για συνεχή παραβατικότητα.

Η γνωστή Σύρια ψυχολόγος, Wafa Sultan, σε μια άλλη ομιλία της καταγγέλλει, με δάκρυα στα μάτια, την παιδεραστία στο Ισλάμ, την οποία νομιμοποιεί ο νόμος της Σαρίας και γενικά την βάναυση συμπεριφορά των μουσουλμάνων στα παιδιά.
Υπογραμμίζει πως η παιδεραστία είναι αποδεκτή από τους μουσουλμάνους, γιατί ο ίδιος ο προφήτης τους είχε παντρευτεί κοριτσάκι 6 χρονών, ενώ αυτός είχε ξεπεράσει τα 50!
Έλληνες, ξυπνήστε! Κινδυνεύουν τα παιδιά!
Αναφέρει χαρακτηριστικά την ιστορία της ανιψιάς της, την οποία εξανάγκασαν να παντρευτεί σε ηλικία 10 χρονών τον ξάδερφό της, ο οποίος ήταν πάνω από 40!
Όταν έγινε 25 χρονών αυτοκτόνησε αφού αυτοπυρπολήθηκε, διηγείται εμφανώς συγκλονισμένη και παράλληλα αηδιασμένη από την θρησκεία του μίσους.
Σε άλλο περιστατικό, η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας σταμάτησε κοριτσάκια που έβγαιναν από κτήριο που καιγόταν, επειδή δεν φορούσαν την κατάλληλη ισλαμική ενδυμασία, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανά.
Είμαι εδώ «για να πολεμήσω το Ισλάμ», αναφέρει.
«Όχι το πολιτικό, στρατιωτικό, ριζοσπαστικό Ισλάμ, αλλά το ίδιο το Ισλάμ», τονίζει και προειδοποιεί τους πάντες με απόγνωση.

Δείτε το βίντεο και διαδώστε το:

prisonplanet.gr