3/4/16

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ιατρού του Ερυθρού Σταυρού για τους “πρόσφυγες”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι καταγγελίες του ιατρού-μέλους του Ερυθρού Σταυρού, Νίκου Ράζη,  ο οποίος παρουσιάζει τα προβλήματα υγείας των προσφύγων, ενώ παράλληλα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές επιδημίες.

Ο Νίκος Ράζης είχε σταθεί στο πλευρό των προσφύγων, παρέχοντας του αφιλοκερδώς ιατρική βοήθεια, ενώ έχει βοηθήσει ως επί το πλείστον μικρά παιδιά, τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Ο κ. Νίκος Ράζης, αποφάσισε να αποχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο μετά τα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών και προέβη σε συγκλονιστικές καταγγελίες, για τις οποίες δεν μιλάει κανείς.

Οι καταγγελίες έγιναν μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο twitter, όπου έγραψε τα εξής:

«Επεισόδια χτες στην Ε2 Πειραιά, όπου Σύροι προσπάθησαν να λιντσάρουν πλήρωμα λιμενικών και πετούσαν πέτρες στον Ερυθρό Σταυρό. Δεν γίνεται φίλοι μου, το πρωί να μου ζητάνε να τους κάνω καλά και το βράδυ να μου πετάνε πέτρες και να θέλουν να μας λιντσάρουν, δεν γίνεται».

«Όχι φίλοι μου, τα επεισόδια δεν έγιναν για τα μάτια μιας Αφγανής, τα επεισόδια έγιναν επειδή λιμενικοί έβαλαν στο αυτοκίνητο Σύρο με μαχαίρι».

Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Πολλοί ήταν κι εκείνοι που επιτέθηκαν διαδικτυακά στον γιατρό, ο οποίος μέχρι τη στιγμή των επεισοδίων, είχε σταθεί στο πλευρό των προσφύγων.

Δείτε το βίντεο, το οποίο περιέχει απόσπασμα από ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Ράζη, όπου περιέγραψε τα περιστατικά βίας, τις απειλές που δέχθηκε από  τους πρόσφυγες, ενώ τόνισε πως οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο τον Σύριο με το μαχαίρι!
voicenews.gr