8/4/16

Αγριεύουν τα πράγματα στο Αιγαίο; Απίστευτη Συγκέντρωση Πυρός στη νήσο Λέσβο!

Έβγαλαν και τα υπερ βαρέα στη νήσο της Λέσβου χτυπώντας με όλα τα διαμετρήματα!
Τι να συμβαίνει άραγε και γιατί παρατήσανε την κατασκευή των Hot-Spot στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και έπιασαν τα Κανόνια και τα Άρματα και άρχισαν τις βολές με όλα τα διαθέσιμα μέσα πυρός που διαθέτουν στο νησί και με όλα τα διαμετρήματα !
Σίγουρα η Διαταγή της ΑΣΔΕΝ για μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση πυρός (αν κρίνουμε και από τα βλήματα της φωτο) δεν πρέπει είναι τυχαία…Σίγουρα δεν είναι χωρίς την έγκριση,για να μην πούμε την προτροπή του ΓΕΣ !
Το θέμα είναι γιατί γίνεται την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή …Κάτι περιμένει το ΓΕΣ και θέλει να βγάλει συγκεκριμένα συμπεράσματα για την δύναμη πυρός που διαθέτουν οι Μονάδες των νησιών ;

Προς το παρόν το ΓΕΣ κάνει λόγο για τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων της 98 ΑΔΤΕ.

Από 04 έως 07 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων της 98 ΑΔΤΕ στη νήσο Λέσβο. Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας εκτελέσθηκαν βολές ημέρα και νύχτα με όλα τα διαθέσιμα μέσα πυρός του Σχηματισμού.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν Άρματα και Πυροβόλα μαζί με συστοιχίες πυραύλων με στόχο τι ; Οι Βολές πάντως οι νυχτερινές είναι στη θάλασσα και αυτό έχει την σημασία του !

Γιατί εδώ δεν κάνουμε λόγο για εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος αλλά εκτιμούμε οτι πρόκειται για απόκρουση Αποβάσεως με Μεγάλες Δυνάμεις από μεγάλα Σκάφη .
hellasforce.com