17/5/16

Οι Ρώσοι μοτοσικλετιστές που καταλαβαίνουν μόνο Χριστό και Ελλάδα

Οι «Λύκοι της Νύχτας» προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο...

Οι γνωστοί πλέον Ρώσοι μοτοσικλετιστές «Λύκοι της Νύχτας», οι οποίοι πρόκειται να εισέλθουν στο Άγιο Όρος στα πλαίσια των επισκέψεων σε διάφορους ελληνορθόδοξους θρησκευτικούς προορισμούς, επισκέφτηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.

Οι «easyriders» εξέπληξαν ευχάριστα τους πιστούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στον Ναό. Προσκύνησαν με ευλάβεια και έδειξαν ότι ο χριστιανός δεν έχει μόνο την εικόνα ενός απόμακρου συντηρητικού ανθρώπου αλλά μπορεί να είναι παιδί της εποχής του!
Η συγκεκριμένη λέσχη μοτοσικλετιστών είναι γνωστή και για την χριστιανική πίστη των μελών της και όλοι τους είναι υποστηρικτές του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.
Σε προ δύο ημερών συνέντευξή Τύπου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα, οι μοτοσικλετιστές αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για τους ιστορικούς, πολιτιστικούς και κυρίως θρησκευτικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας.
Δεν πρόκειται για γραφικούς τύπους αλλά για εκείνους που υπερασπίστηκαν τους ρωσικούς πληθυσμούς στην Ουκρανία απέναντι στους ναζί του Κίεβου και τους μισθοφόρους της Δύσης.
prisonplanet.gr