6/4/17

Φράγκος Φραγκούλης: Η διάλυση της Τουρκίας αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας (βίντεο)

 Συγκλονιστική δήλωση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου: «Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα. 

Το πότε και πώς θα διαλυθεί η Τουρκία πέραν του ότι είναι ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και αναφέρεται από όλους τους ΑΓΙΟΥΣ μας και είναι πλέον η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ περί της διαλύσεώς της. Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο».

Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε για τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Για το δόγμα “θέλω - αρπάζω”, όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Ο φόβος του θερμού επεισοδίου
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ. «Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά.

 Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος.

Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας».

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές.
Δείτε το βίντεο..